Policijsko zadržavanje zbog šumske krađe

Policijski službenici su u ataru sela Veliki Trnovac, opština Bujanovac, u ilegalnoj seči šume zatekli B. Đ (1983), G. Đ. (1989) i tridesetdvogodišnjeg muškarca. Oni se terete da su policijskim službenicima uputili pretnje i uvrede, a B. Đ. i da je pokušao i da napadne policajca

BUJANOVAC, 20. jun 2016. (foto ilustracija) – Dvojici muškaraca iz okoline Bujanovca određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i šumska krađa, dok su pripadnici bujanovačke policije protiv još jedne osobe podneli krivičnu prijavu zbog istog dela – saopštila je vranjska Policijska uprava (PU).

Prema navodima saopštenja, policijski službenici su u ataru sela Veliki Trnovac, opština Bujanovac, u ilegalnoj seči šume zatekli B. Đ (1983), G. Đ. (1989) i tridesetdvogodišnjeg muškarca. Oni se terete da su policijskim službenicima uputili pretnje i uvrede, a B. Đ. i da je pokušao i da napadne policajca.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni zameniku tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *