Recko na klupi Dinama

Antić iza sebe ima bogatu fudbalsku i trenersku karijeru. Branio je boje niškog Radničkog, potom Augzburga, Manhajma, Janikosa iz Atine, Dokse i drugih klubova. Kao trener sedeo je na klupi Napretka iz Kruševca, Timoka iz Zaječara, Radnika iz Surdulice, Milana iz Kumanova i Ohrida

BUJANOVAC, VRANJE, 6. juli 2016. (Vranjske, Bujanovačke) – Poznati fudbaler i trener Dragan Antić Recko novi je trener vranjskog prvoligaša Dinama.

Moj osnovni zadatak je da zadržim Dinamo u Prvoj ligi Srbije. Zbog manjka para u budžetu, najviše do šest igrača biće sa strane, a ostatak će činiti igrači iz omladinskog pogona i fudbaleri iz Vranja koji igraju u klubovima širom Srbije – izjavio je Antić za portal Vranjske odmah nakon preuzmanja trenerske palice.

– Drago mi je što sam dobio poverenje. Sredstva su prepolovljena i u Dinamu neće biti više toliko fudbalera sa strane. Maksimalno biće ih šestorica, ostalo će činiti igrači iz omladinskog pogona, kao i fudbaleri iz Vranja koji igraju u drugim klubovima. Radićemo dva puta dnevno, jer kasnimo. Preda mnom je veliki izazov, liga je izuzetno jaka i moramo učiniti napor da Vranje i dalje ima prvoligaša – istakao je Antić.
Antić iza sebe ima bogatu fudbalsku i trenersku karijeru. Branio je boje niškog Radničkog, potom Augzburga, Manhajma, Janikosa iz Atine, Dokse i drugih klubova. Kao trener sedeo je na klupi Napretka iz Kruševca, Timoka iz Zaječara, Radnika iz Surdulice, Milana iz Kumanova i Ohrida. Poseduje profi licencu koja mu omogućuje da nesmetano obavlja posao trenera u Dinamu.

Antić je za sredu u 18 časova zakazao prozivku igrača na stadionu Pamučnog kombinata Jumko. Time će biti označen početak priprema za predstojeću sezonu koja počinje 13. avgusta.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *