1. rođendan Bujanovačkih!

BUJANOVAC 3. avgust 2016. – Portal Bujanovačke danas slavi prvi rođendan!

Na današnji dan prošle, 2015. godine, objavljen je prvi tekst na našem portalu „Zašto Bujanovačke“, u kome smo objasnili naše ciljeve, misiju i viziju.

buj

Prvi tekst objavljen na portalu pre tačno godinu dana

Prvi gradski informativni portal na srpskom jeziku, kako stoji u zaglavlju Bujanovačkih, za ovo vreme izrastao je u pouzdan medij koji se bavi isključivo lokalnim temama.

Mnogo puta za ovih godinu dana smo citirani a neke naše vesti prenosili su i centralni beogradski i mediji iz drugih sredina.

Najviše smo čitani u Srbiji, ali imamo svoju publiku i na Kosovu, u Albaniji, Makedoniji, Grčkoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Švedskoj, Holandiji, Belgiji…

Za ovih godinu dana portal Bujanovačke objavio je gotovo 1.000 naslova, otvoren je blizu 350.000 puta, posetilo ga je 100.000 ljudi koji su napravili 180.000 sesija, provodeći prosečno 2,5 minuta na našem sajtu.

To možda nije mnogo u poređenju sa regionalnim i nacionalnim portalima duže tradicije, koji ne izveštavaju samo iz jedne sredine kao mi, ali nije ni toliko loše.

Osim verne publike, Bujanovačke su stekle i svoje poslovne partnere, podjednako zaslužne za sve što smo postigli i koji su nam neizmerno pomogli. Pomenućemo VETERINARSKU STANICU, BIVODU I JUMKO, svakako uzorne i uspešne firme i naše partnere od početka.

Osim toga, Bujanovačke će i ove godine realizovati jedan projekat Ministarstva kulture i informisanja.

Uglavnom, ponosni smo najpre na sve vas, a potom i na našu malu redakciju.

Nećemo na ovom mestu da lamentiramo nad teškim položajem medija u zemlji, čije posledice osećamo i mi, ali možemo da vam obećamo da ćemo i dalje biti tu zbog vas, da vas pre svega istinito izveštavamo o svemu što je važno i zanimljivo, jednom rečju da za vas radimo po postulatima koje nalaže profesija.

Jer, Bujanovačke su tu zbog vas, dragi čitaoci, i bez vas ne verujemo da bi dočekale ovaj mali jubilej!

Srećan nam svima nama bio PRVI rođendan!




One thought on “1. rođendan Bujanovačkih!

  1. Anka

    Poštovani gospodine Laziću,
    Upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom PRVOG rodjendana portala „BUJANOVAČKE“.
    Pravovremeno i objektivno izveštavanje javnosti o važnim, političkim, društvenim pojavama i događajima u našem gradu, važan je i odgovoran zadatak, a Vaša redakcija portala „BUJANOVAČKE“ svakodnevno predano radi na njegovom ispunjavanju.
    Verujem da ćete u budućnosti biti još bolji i uspešniji i da ćete skretati pažnju javnosti na probleme koje treba rešavati, ali i na prave ljudske vrednosti.
    Nadam se da ćemo i mi gradjani uspešno sarađivati sa Vama u zajedničkoj misiji, a to je stvaranje boljeg i pravednijeg društva.
    Srdačan pozdrav i još jednom sve čestitke za PRVI PORTAL „BUJANOVAČKE“ u Bujanovcu!!!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *