Pepi Mitić peva na Danima Vranja

U petak,26. Avgusta, nakon Međunarodne smotre GKUD „Sevdah“na centralnoj bini, koncert će održati grpupa „Izvor“ sa gostima, Ivanom Tsić, Branimirom Stošićem Kacetom i Slobodanom Jovanovićem, takođe na centralnoj bini

BUJANOVAC, VRANJE, 19. avgust 2016. (Vranjske, Bujanovačke) – Petar Pepi Mitić, popularni pevač poreklom iz Bujanovca, biće glavna zvezda manifestacije Dani Vranja. Mitić u centru Vranja, kako je najavljeno, nastupa u subotu 27. avgusta.

Inače, Dani Vranja počinju 23. avgusta predstavom „Igra“ vranjskog pozorišta u Domu vojske.

Dan kasnije na šetalištu će biti otvoreni mini sajam knjiga i sajam narodnog stvaralaštva.

petar-mitic

Petar Pepi Mitić biće glavna zvezda manifestacije (foto: tracara.com)

O dosadašnjim „Danima Vranja“, biće postavljena izložba fotografija Foto-studija „Mladoženja“, takođe na jednom od štandova na šetalištu.

Istog dana Istorijski arhiv u Vranju prirediće izložbu fotografija „Ličnosti i potpisi-autografi poznatih ličnosti na dokumentima Arhiva Jugoslavije“ u galeriji Narodnog muzeja.

Joga centar Vranje, održaće na trgu Staniše Stošića javni čas. U večernjim satima u gradskoj Biblioteci (ili Pribojčićevoj kući) biće predstavljena knjiga „Smrt za poneti“ našeg sugrađanina Zorana S. Nikolića. U okviru manifestacije je i „Letnji atelje“ u kome već stvaraju umetnici iz Vranja.

U sklopu manifestacije, planirana je i prezentacija vranjske kuhinje, susret sa Vanjom Bulićem, piscem i voditeljem, kao i Memorijal „Bakije Bakića“ na centralnoj bini ispred Galerije Narodnog muzeja.

U petak,26. Avgusta, nakon Međunarodne smotre GKUD „Sevdah“na centralnoj bini, koncert će održati grpupa „Izvor“ sa gostima, Ivanom Tsić, Branimirom Stošićem Kacetom i Slobodanom Jovanovićem, takođe na centralnoj bini- rekao je za portal Vranjske Mića Mladenović, gradski većnik za turizam i ugostiteljstvo.

U subotu prepodne najavljen je Planinarski maraton, a u večernjim satima koncerti učenika Muzičke škole, potom koncert Petra Mitića i rok bendova „Cardinal Point“, „Southern district“ i „High school rollers“ iz Vranja na centralnoj bini.

Manifestacija će biti završena u nedelju, 28.avgusta defileom ulicama Vranja pripadnika MUP-a sa orkestrom i pokaznom vežbom jedinica MUP-a Srbije na stadionu Jumka.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *