Prvaci, Srećno!

Svečani prijem đaka prvaka u školskom holu završen je mini priredbom, koju su specijalno za njih pripremili učenici starijih razreda, što je dodatno uticalo na dečje raspoloženje i opuštanje pred ulazak u učionice i kraći rastanak sa roditeljima

BUJANOVAC, 1. septembar 2016.-Skoro 160 mališana iz Bujanovca danas su svečano, u prisustvu nastavnika, đaka starijih razreda i svojih najbližih, postali đaci prvaci bujanovačke Osnovne škole „Branko Radičević“.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U šest odeljenja 160 prvaka

Posle raspoređivanja kod šest učiteljica koje će im u naredne četiri godine pomagati u sticanju novih znanja, srećne i uspešne đačke dane poželela im je direktorka škole Gordana Zlatković.
– Želim da uvek budete zdravi i nasmejani i da poštujete svoje roditelje. Želim da se družite sa svojim drugarima, da u svojim učiteljicama i svima nama u školi imate prave prijatelje, kao i da ovde puno toga dobrog naučite. Hvala, srećni bili i dobro nam došli – poručila je direktorka najmlađim učenicima.
Svečani prijem đaka prvaka u školskom holu završen je mini priredbom, koju su specijalno za njih pripremili učenici starijih razreda, što je dodatno uticalo na dečje raspoloženje i opuštanje pred ulazak u učionice i kraći rastanak sa roditeljima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dobrodošlica direktorke

Dimitrije Pavlović, koji je raspoređen u odeljenje kod učiteljice Snežane Mitić, poželeo je da se fotografiše sa roditeljima pre nego što prvi put sedne u đačku klupu.

Veli da mu se u školi „sve sviđa“ i da su „drugari super“. Kaže da će da nauči sve što nije uspeo u vrtiću i da „najviše voli matematiku“.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sve je super: Dimitrije Pavlović sa roditeljima

Tradicionalno svečano,posebno za đake prvake, danas je bilo i u izdvojenim odeljenjim bujanovačke OŠ „B.Radičević“ u selima Rakovac, Srpska Kuća, Karadnik i Lopardince. Tamo je u prvi razred upisano ukupno 27 mališana.

Školske 2016./17. godine, nastavu na srpskom jeziku u školi “Branko Radičević” ukupno će pohađati oko hiljadu 300 učenika od prvog do osmog razreda.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *