Mitrović i Hasani na otvaranju poslaničke kancelarije: Svi građani su dobrodošli, posebno oni iz drugih stranaka

Spremni smo da pomognemo, ne samo građanima bujanovačke, nego i susednih opština, poručio je Fatmir Hasani dok Nenad Mitrović očekuje političku stabilnost i dolazak investitora

BUJANOVAC, 19.septembar 2016. – Na poslednjem spratu zgrade Opštine Bujanovac danas je svečano otvorena kancelarija (broj 303) u kojoj će narodni poslanici u Skupštini Srbije, Fatmir Hasani (PDD) i Nenad Mitrović (SNS), primati svoje sugrađane, njihove predloge, sugestije i zahteve.

Kancelarija će biti otvorena dva dana nedeljno: ponedeljkom i sredom. Sve građanske  predstavke primaće koordinator Alban Alili, dok će poslanici ovde boraviti u vreme kada nemaju obaveze u republičkom parlamentu.

Nadamo se da ćemo biti uspešni u prosleđivanju zahteva i inicijativa svih naših sugrađana. Spremni smo da pomognemo, ne samo građanima bujanovačke, nego i susednih opština – rekao je za Bujanovačke narodni poslanik Partije za demokratsko delovanje (PDD) Fatmir Hasani, inače zamenik člana skupštinskog Odbora za prosvetu, ljudska i manjinska prava.

poslanici1

Kancelarija će biti otvorena sredom i petkom: Mitrović i Hasani

-U ovoj kancelari očekujem dolazak svih građana, naročito onih koji ne pripadaju našoj političkoj partiji, s obzirom da smo sa partijskim članstvom i do sada mogli da se susrećemo u stranačkim prostorijama. Verujem da ćemo našim aktivnostima  u Narodnoj Skupštini,   kolega Hasani i ja uspeti u dovođenju investitora u ovaj kraj, što će doprineti otvaranju novih radnih mesta. Za to je ključna politička stabilnost – konstatovao je Nenad Mitrović, poslanik Srpske napredne stranke (SNS).

-Ova kancelarija predstavlja dodatna vrata koja otvaraju mogućnost građanima da proslede svoje zahteve u Skupštinu Srbije posredstvom svojih poslanika – poručio je Ismail Pajaziti, načelnik Opštinske uprave  koja je sa predsednikom Šaipom Kamberijem, u saradnji sa CeSID-om i  NVO „NDI“ obezbedila poslaničku prostoriju.

egzon-lakna

Obezbeđen novac za sedam meseci

Predstavnici ove dve organizacije ističu da će osnovna uloga kancelarije  biti „promocija direktne komunikacije građana sa poslanicima“.

Kancelarija na poslednjem spratu opštinske zgrade je 10. po redu od ukupno 12 u Srbiji, koliko je planirano zajedničkim projektom CeSID-a i NDI, pod nazivom „Ljudi na pravom mestu“.

-Za sada je obezbeđen novac za sedmomesečni rad kancelarije, ali to nikako ne znači da ona i posle toga neće nastaviti sa radom – poručio je koordinator sa partnerima za otvaranje kancelarije Egzon Lakna.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *