Dečija nedelja u Vrtiću: Neću da brigam, hoću da igram

Manifestacija počinje 3. oktobra izradom plakata i igraonicom a završava se četiri dana kasnije sportskim danom u SC „Mladost“

BUJANOVAC, 30. septembar 2016. – U Predškolskoj ustanovi „Naša radost“ u Bujanovcu sve je spremno za ponedeljak, 3. oktobar, kada  počinje obeležavanja tradicionalne  Dečje nedelje.

vrtic2

Tradicionalno: Aleksić

Moto ovogodišnje manifestacije je: “Neću da brigam, hoću da se igram!”

Prva aktivnost sa kojom, u okviru godišnjeg plana rada, počinjemo školsku 2016./17. godinu, kao i svake prethodne, je Dečja nedelja objašnjava Milovan Aleksić, direktor PU “Naša radost”:

-Obeležavanje počinjemo 3. a završićemo 7. oktobra. Manifestaciju otvaramo izradom plakata i dečjom igrom u sali vrtića. U utorak, u 10 časova, planirali smo posetu predsedniku opštine Bujanovac, sreda je rezervisana za dečje igre ispred bujanovačkog Doma kulture, a u četvrtak će, u sali vrtića, biti odigrana pozorišna predstava. Biće izvedena u saradnji sa romskom decom koja pohađaju obavezni predškolski program pri Osnovnoj školi “Branko Radičević” – kaže Aleksić.

Ovogodišnja Dečja nedelja biće  završena u petak, sportskim danom u SC “Mladost” u Bujanovcu. Obeležavanje je predviđeno i u pripremnim predškolskim grupama na terenu, koje rade u sastavu bujanovačke Predškolske ustanove.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *