Karate: 12 zlata za mlade BSK u Aradu

Po šest najsjajnijih odličja dobijeno je kroz takmičenja u dve kategorije: kata tim i martial arts. Sa po tri zlata okitili su se Nemanja Vasić, Sara Bačević, Lazar Tomić Luka Bačević

BUJANOVAC, ARAD, 2.oktobar 2016. – Četvoro mladih karatista KK BSK iz Bujanovca juče je, na Evropskom karate prvenstvu „Martial Arts Hachi-O-Kai“ u rumunskom Aradu, osvojilo ukupno 12 zlatnih medalja!

img_4239

Mogli smo i više

Po šest najsjajnijih odličja dobijeno je kroz takmičenja u dve kategorije: kata tim i martial arts.
Sa po tri zlata okitili su se Nemanja Vasić, Sara Bačević, Lazar Tomić Luka Bačević.
Mogli smo da osvojimo i više. Bili smo spremni da napravimo još veći podvig, s obzirom da imamo dosta kandidata za medalje. Dobro smo se pripremili za ovo takmičenje, ali zbog nedostatka finansijskih sredstava nismo mogli da za sve takmičare obezbedimo putovanje u Arad – kaže Vladan Milosavljević, trener i predsednik Karate kluba BSK, osnovanog 2002. godine.

img_4238

Žestoka konkurencija

Na Evropskom prvenstvu u Aradu nastupilo je preko 500 karatista iz 14 država. Bujanovački zlatni karatisti nalaze se na putu za Bujanovac. Njihov dolazak, kako vele u klubu, očekuje se tokom današnjeg popodneva. Karate klub BSK u svojoj bogatoj riznici ima preko hiljadu medalja osvojenih za 14 godina svog postojanja i rada.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *