Dečija nedelja: Klinci iz Vrtića danas recituju u Domu kulture

Prema programu ovogodišnje Dečje nedelje, koja se odvija pod motom “Neću da brigam, hoću da se igram”, deca će sutra u sali vrtića u Bujanovcu, sa svojim vršnjacima iz predškolskog programa pri OŠ “Branko Radičević”, odigrati pozorišnu predstavu, a prekosutra imaju sportski dan

BUJANOVAC , 5.oktobar 2016. – Trećeg dana obeležavanja tradicionalne „Dečje nedelje“, mališani bujanovačke Predškolske ustanove „Naša radost“ danas su svoje programske aktivnosti realizovali u Domu kulture „Vuk Karadžić“ u Bujanovcu.

deca

Program traje do petka

Po rečima njihovih vaspitačica, današnji dan je rezervisan za prigodne dečije recitacije.

Naravno, uz nezaobilaznu publiku, roditelje, bake, deke ,bate, seke, tete, komšije…

deca2

U sigurnim rukama

Dočekali su ih već ispred Doma kulture, na gradskom trgu. Prema programu ovogodišnje Dečje nedelje, koja se odvija pod motom “Neću da brigam, hoću da se igram”, deca će sutra u sali vrtića u Bujanovcu, sa svojim vršnjacima iz predškolskog programa pri OŠ “Branko Radičević”, odigrati pozorišnu predstavu, a prekosutra imaju sportski dan.

Juče su posetili predsednika opštine Bujanovac Šaipa Kamberija, koji je sa saradnicima za njih priredio tradicionalni prijem, dok su prvog dana manifestacije, uz igru, izrađivali tematske plakate u prostorijama PU “N.radost”.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *