Lazarević: Odlaže se trka učenika

Tradicionalna „Trka za srećnije detinjstvo“, čiji je start bio najavljen za danas u 14 časova na stadionu BSK  odložena je zbog lošeg vremena. U ponedeljak trka srednjoškolaca

BUJANOVAC, 7. oktobar 2016. (naslovna foto Bratislav Lazarević, Crveni krst) – Tradicionalna „Trka za srećnije detinjstvo“, čiji je start bio najavljen za danas u 14 časova na stadionu BSK u Bujanovcu odložena je „do poboljšanja vremenskih uslova“.

Novi  termin  trke, u kojoj je trebalo da učestvuju učenici  bujanovačke Osnovne škole „Branko Radičević“, biće naknadno utvrđen,  o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena, saopšteno je  iz Crvenog krsta Bujanovac koji je jedan od organizatora.

-Za sada ostaje važeći termin za trku u Stručnoj školi „Sveti Sava“ u Bujanovcu. Ona je zakazana za ponedeljak, 10. oktobar 2016. godine u 13 časova – potvrdio je za „Bujanovačke“  sekretar CK Bujanovac Bratislav Lazarević.

„Trku za srećnije detinjstvo“ zajednički organizuju bujanovački Crveni krst, OŠ „Branko Radičević“  i SŠ „S.Sava“, u saradnji sa Crvenim krstom Srbije.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *