Žbevac i Klenike: Besplatan pribor za prvake

Poklone je dobilo svih 40 đaka prvaka, koliko ih ove školske godine ukupno pohađa nastavu  u dve pomenute škole

BUJANOVAC, 11. oktobar 2016. – Zoran  Milošević, sekretar za obrazovanje i naučno istraživačku  delatnost Vlade  AP Vojvodina   darivao je kompletima školskog pribora prvake osnovnih škola „Bora Stanković“ u Kleniku i „Dragomir Trajković“ u Žbevcu u bujanovačkoj opštini.

Poklone je dobilo svih 40 đaka prvaka, koliko ih ove školske godine ukupno pohađa nastavu  u dve pomenute škole.

-Cilj posete je bio da se vidi u kakvim uslovima se izvodi nastava, kao i da  simboličnim poklonima pokažemo brigu prema našim najmlađim učenicima koji će, nakon završetka osnovnog i srednjeg  obrazovanja,  biti stdenti i uzorni građani našeg društva – kaže za Bujanovačke narodni poslanik u Skupštini Srbije Nenad Mitrović.

prvaci-pribor

U delegaciji, koja je posetila ove dve seoske osnovne škole, pored sekretara Miloševića i poslanika Mitrovića , bili su dekan Ekonomskog fakulteta iz Subotice Aleksandar Grubor  i koordinator Odeljenja ovog fakulteta u Bujanovcu Zoran Velinović.

Oni su, pre posete Kleniku i Žbevcu, prisustvovali svečanom prijemu brucoša, odnosno početku nove školske godine na bujanovačkom Ekonomskom fakultetu, odeljenju istoimenog subotičkog fakulteta.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *