Vučić: Pomoć za Bujanovačku banju

Vučić je rekao i da će vlada videti šta može da uradi od novca Ministarstva turizma za Bujanovačku, Vranjsku, Zvonačku i Kušumlijsku banju, kao i za Lukovsku i Prolom banju

NIŠ, BUJANOVAC, 14. oktobar 2016. (Izvor: Bujsnovačke,Ekapija, Tanjug, foto Tanjug)- Premijer Aleksandar Vučić je u Nišu, na sastanku sa predsednicima  opština s juga Srbije i načelnicima pet okruga rekao da će vlada videti šta može da uradi od novca Ministarstva turizma za Bujanovačku, Vranjsku, Zvonačku i Kušumlijsku banju, kao i za Lukovsku i Prolom banju.

Nenad Mitrović, narodni poslanik iz Bujanovca kaže za naš portal da će se uskoro stvoriti uslovi za privatizaciju Bujanovačke Banje, u čemu je „vlada obećala pomoć“.

banja
Premijer je saopštio da je vlada izdvojila i dodatne dve milijarde dinara za različite potrebe gradova i opština u Nišavskom, Topličkom, Pirotskom, Jablaničkom i Pčinjskom okrugu.
– Pri tome smo računali da pomognemo u uređenju centralnih gradskih sredina, naročito starog jezgra Vranja, centra Niša, Leskovca, da vidimo da li ima potrebe za to u Pirotu, i za Prokuplje – istakao je Vučić i dodao da bi ta sredstva trebalo da budu isplaćena najkasnije do kraja januara i to dve trećine u ovoj, a ostalo sledeće godine.
Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sa ministrima od juče se nalazi u Nišu, gde će boraviti do 19.oktobra. Protokolom posete, 16. oktobra predviđen je obilazak Grdelice, Vranja, Vladičinog Hana i Surdulice.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *