Vredne ruke početkom novembra

Pozivamo sve građane, koji su zainteresovani  da njihova dela  tokom manifestacije budu prezentovana,  da nam se jave od 20. oktobra pa do 1 novembra, u intervalu od 7 do 15 časova

BUJANOVAC, 15. oktobar 2016. –  U Domu kulture “Vuk Karadžić” u Bujanovcu će od  7. do 9. novembra ove godine biti održana tradicionalna izložba “Vredne ruke”, na kojoj će građani bujanovačke opštine predstaviti  svoje ručne radove.

Manifestacija  “Vredne  ruke” počeće  7. novembra u 18 časova, kada je planirano i otvaranje izložbe slika. U naredna dva dana programom su predviđene muzičke večeri, 8. novembra na srpskom, a 9. na albanskom jeziku. Njihov početak, takođe je zakazan za 18 časova.

Najbolje ocenjeni radovi na izložbi, koja će imati prodajni karakter, biće na određen način nagrađeni. Pozivamo sve građane, koji su zainteresovani  da njihova dela  tokom manifestacije budu prezentovana,  da nam se jave od 20. oktobra pa do 1 novembra, u intervalu od 7 do 15 časova. Prijave mogu obaviti telefonskim pozivom na broj  063 419 745 – kaže  Vladimir Stojković, viši saradnik za kulturne aktivnosti.

Izložbu “Vredne ruke”, 17. put zaredom, organizuje  bujanovački  Dom kulture povodom  obeležavanja dana ove javne ustanove.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *