Predstavnici Ministarstva privrede i Fonda za razvoj Srbije boravili u Bujanovcu

Ppredstavnici Ministarstva privrede i Fonda za razvoj obišli su bujanovački „Megal“, Duvansku industriju Bujanovac, Banju i „Simpovu“ fabriku dušeka.

BUJANOVAC, 17.oktobar 2016. – Pomoćnik ministra privrede Dragan Ugarčić, državni sekretar u ovom ministarstvu Milun Trivunac i direktorka Republičkog fonda za razvoj Srbije Slađana Backović, u društvu narodnog poslanika Nenada Mitrovića, danas su posetili nekoliko privrednih kolektiva u Bujanovcu.

Poseta visoke republičke delegacije organizovana je u cilju konkretnog upoznavanja sa poslovanjem i trenutnim problemima u bujanovačkim preduzećima.
– Ovom prilikom smo razgovarali o tekućoj privrednoj problematici u našoj opštini. Dobili smo uveravanja da će predstavnici resornog ministarstva, u saradnji sa određenim ministarstvima Vlade Srbije, pokušati da pomognu u rešavanju danas istaknutih problema. Na taj način bismo olakšali poslovanje privrede, uz stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mesta i povećanje plata – izjavio je za „Bujanovačke“ narodni poslanik Nenad Mitrović, nakon zajedničkog sastanka članova privredne delegacije i menadžmenta nekoliko ovdašnjih preduzeća, koji je održan u Bujanovačkoj banji.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Republika obećala pomoć

Pored rukovodstva Specijalne bolnice u ovom banjskom lečilištu, na čelu sa dr Stojančom Savovim, sastanku su prisustvovali direktori Veterinarske stanice Bujanovac, rakovačke „Bivode“, „Feldspata“ i „Gumoplastike“, Miodrag Milković, Nenad Zafirović, Zvonko Stoiljković i Srboljub Dimitrijević, kao i sekretar Crvenog krsta Bujanovac Bratislav Lazarević.
Pre ovog sastanka, predstavnici Ministarstva privrede i Fonda za razvoj obišli su bujanovački „Megal“, Duvansku industriju Bujanovac i „Simpovu“ fabriku dušeka.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *