VMA: Zahvalnice za medicinsku asistenciju

BUJANOVAC, VRANJE (Foto:VMA), 21. oktobar 2016. – Načelnik Sektora za školovanje i naučnoistraživački rad Vojnomedicinske akademije pukovnik dr Miroslav Broćić u Vranju je uručio zahvalnice najzaslužnijim pojedincima za podršku i pomoć u realizaciji zajedničkog angažovanja medicinskih timova Ministarstva odbrane, Vojske Srbije i Nacionalne garde Ohaja na teritoriji Pčinjskog upravnog okruga.
Zahvalnice su dodeljene komandantu Četvrte brigade Kopnene vojske brigadnom generalu Zoranu Luburi, komandantu Centra za obuku jedinica za multinacionalne operacije potpukovniku Bratislavu Vukotiću, komandantu baze Jug majoru Jovici Đorđeviću, načelniku Policijske uprave Vranje Igoru Živkoviću i načelnicima policijskih stanica Bujanovac i Preševo Goranu Saviću i Bekimu Halitiju.
Zahvalnice su uručene i gradonačelniku Grada Vranja dr Slobodanu Milenkoviću, predsednicima opštine Bujanovac i Preševo Šaipu Kamberiju i Šćiprimu Arifiju, kao i direktorima osnovnih škola i predsednicima mesnih zajednica na kojima je u prvoj polovini septembra ove godine realizovana humanitarna asistencija.
Zahvaljujući se na uloženom trudu svim učesnicima pomenutih aktivnosti, kojima je koordinirao, pukovnik Broćić je izrazio nadu da će u budućnosti biti sličnih aktivnosti i da se uspostavljena saradnja neće završiti na ovom angažmanu, saopšteno je sa VMA.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *