Bujanovački saobraćajni haos: Okupacija trotoara

Zbog bahatih vozača šetnja glavnom ulicom pretvara se u slalom koji ugrožava bezbednost, a najgore od svega je što nepropisno parkiranje niko ne sankcioniše, ni komunalna ni saobraćajna policija, kojima bi kažnjavanje trebalo da bude posao

BUJANOVAC, 31. oktobar 2016. – Ovde kod nas ništa očito ne služi svojoj pravoj nameni, pa tako i trotoari nisu u funkciji slobodnog kretanja pešaka već služe kao parkiralište i pored jasno istaknutih saobraćajnih znakovakoji to zabranjuju.

Preciznije- trotoari služe za bahato i ničim sputano parkiranje automobila i ostalih vozila.

parking1

Čik prođi ako možeš

Svako od nas bar jednom dnevno pešice prođe glavnom ulicom od ulaza u grad do centra, tako da zna o čemu se ovde govori.

Čak je i leva strana ulice, svojevremeno popločana, postala parkiralište i pored postavljenih betonskih kugli koje bi to trebalo da spreče.

Uglavnom, zbog bahatih vozača šetnja glavnom ulicom pretvara se u slalom koji ugrožava bezbednost, a najgore od svega je što to niko ne sankcioniše, ni komunalna ni saobraćajna policija, kojima bi kažnjavanje zbog nepropisnog parkiranja trebalo da bude posao.

parking2

A da počnemo da letimo

Čitaoci Bujanovačkih nam stalno ukazuju na ovaj problem i šalju dokaze u vidu fotografija, koje objavljujemo ovom prilikom.

Redakcija, zajedno sa svojim čitaocima, apeluje na nadležne da nekako počnu sa rešavanjem ovog problema.

Pozivamo čitaoce da nam šalju fotografije i svoja iskustva sa ovim problemom.




2 thoughts on “Bujanovački saobraćajni haos: Okupacija trotoara

  1. Komsija

    I ne samo trotoari na kojima su parkirana vozila nego i kolovozi sluze pretovar i istovar iz velikih i teških kamiona tzv „steper“ u manje kamone i kombije na sred ulice i to na očigled saobraćajne policije koja tu prolazi i pravi se da to ne Vidi!!!

    Reply
  2. Milan

    Posebno ako se ima u vidu da je Bujanovac malo i ravno mesto te je vožnja biciklom najefikasniji, najjeftiniji a bogami i najzdraviji vid kretanja.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *