Okružno takmičenje omladinaca u košarci: SŠ “S.Sava” iz Bujanovca druga

Mladi košarkaši bujanovačke škole u polufinalu su savladali vršnjake iz vranjske Ekonomske škole. Nakon toga poraženi su u finalu od Surduličana, koji su stekli pravo za dalje takmičenje

BUJANOVAC, 3. novembar 2016. (foto: FB-s.hala Vranje) – Muška košarkaška selekcija Stručne škole „Sveti Sava“ iz Bujanovca osvojila je drugo mesto na Omladinskom okružnom takmičenju, održanom juče u Sportskoj hali Vranje.

Mladi košarkaši bujanovačke škole u polufinalu su savladali vršnjake iz vranjske Ekonomske škole. Nakon toga poraženi su u finalu od Surduličana, koji su stekli pravo za dalje takmičenje.
Iako smatraju da su mogli da prođu dalje, s obzirom da su se sa timom iz Surdulice uspešno nosili sve do kraja treće četvrtine, u košarkaškoj ekipi iz Bujanovca ipak vlada umereno zadovoljstvo postignutim.
– Možemo da budemo zadovoljni jer je ovo najbolji uspeh do sada. Posebno što smo osetili slast pobede nad dugo godina nesavladivom ekipom iz Vranja. Nadamo se da će iduća godina biti uspešnija – kaže profesor fizičkog vaspitanja u SŠ „S.Sava“ Slaviša Jović, koji deli optimizam sa svojim pulenima.

To su: Beni Morina, Melvin Rašitović, Uroš Tašković, Stefan Sikimić, Branislav Prokopijević, Danilo Stanković, Miljan Stojanović, Strahinja Bogdanović i Milan Bradić.
Nadmetanje u košarci bilo je prvo u nizu omladinskih takmičenja u ostalim sportskim disciplinama, predviđenim takmičarskim kalendarom za ovu školsku godinu.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *