Uhapšena jer je fizički napala babu

Tokom vikenda na teritoriji Pčinjskog okruga zabeležena su dva slučaja porodičnog nasilja, dok su dvojica muškaraca uhapšeni zbog sumnje da su prodavali marihuanu

BUJANOVAC, VRANJE, 7. novembar 2016. (foto ilustracija) – D.S. iz Vranja (rođena 1990.) uhapšena je zbog sumnje da je fizički napala babu – saopštila je Policijska uprava Vranje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu vršioca funkcije tužioca Osnovnog javnog tužilaštava u Vranju, uhapsili su D. S. Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

Ona je uz krivičnu prijavu privedena zameniku tužioca koji je predložio određivanje pritvora. Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Vranju osumnjičenoj je odredio pritvor do 30 dana.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bosilegradu po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, doneli su rešenje o zadržavanju do 48 sati R. H. (1967) iz okoline Bosilegrada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Sumnja se da je R. H. telefonom pretio da će pištoljem ubiti suprugu i tasta.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zameniku tužioca.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva iz ovog grada, doneli su rešenje o zadržavanju do 48 sati P. D. (1993), S. S. (1993) i dvadesettrogodišnjem muškarcu iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje i promet opojnih droga.

Sumnja se da su P. D. i S. S. nabavljali marihuanu u cilju dalje prodaje, kao i da su deo droge davali dvadesettrogodišnjem muškarcu. Pretresom stana i drugih prostorija P. D. pronađeno je 550 grama, a kod dvadesettrogodišnjeg muškarca manja količina materije za koju se sumnja da je marihuana.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni zameniku tužioca.

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *