Bujanovački učitelji proslavili praznik na koncertu grupe Izvor

Snežana Mitić, učiteljica iz OŠ „B. Radičević“ i predsednica BUDU, kaže da su učitelji praznik proslavili uz muziku vranjske etno grupe Izvor, a zatim na svom štandu u okviru manifestacije „Vredne ruke“

BUJANOVAC, 9. novembar 2016.( foto:fb) –  Članovi Bujanovačkog društva učitelja (BUDU)  juče su proslavili Dan prosvetnih radnika.

Ovaj dan se u Srbiji obeležava 8. novembra, na Mitrovdan, za koji se veruje da je dan rođenja Vuka Stefanovića Karadžića.

vredne-ruke-roditelji

Mala deca sa roditeljima stvaraju velika dela

Snežana Mitić, učiteljica iz OŠ „B. Radičević“ i predsednica BUDU, kaže da su učitelji praznik proslavili uz muziku vranjske etno grupe Izvor, a zatim na svom štandu u okviru manifestacije „Vredne ruke“:

-Svoj dan smo proslavili radno, a zatim na koncertu etno muzike grupe „Izvor“ iz Vranja, koja je nastupila u okviru izložbe „Vredne ruke“ u maloj sali Doma kulture „V.Karadžić“ u Bujanovcu.

 

vredne-ruke-sneza

Na štandu škole

Tu je i štand naše  škole. Roditelji su, ovde, sa svojom decom pokazali kako vredne ruke ustvari nastaju. Ovo je još jedna radionica sa roditeljima koja je potvrdila da saradnja roditelja i škole i te kako postoji.  I mala deca stvaraju velika dela – konstatuje Snežana Mitić, predsednica BUDU.

Ovogodišnja  manifestacija “Vredne ruke”, na kojoj je izloženo preko 200 ručno izrađenih predmeta, uključujući umetničke slike i nakit,  biće završena danas.

Za 18 časova najavljeno je veče albanske muzike, nakon čega je predviđena dodela priznanja i zahvalnica izlagačima na 17. “Vrednim rukama”.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *