Fudbal: Trnovac grabi ka jesenjoj tituli

Upravo je Alakince, klub iz predgrađa Surdulice, glavni konkurent Trnovčanima jer obe ekipe imaju isti broj bodova – po 33. Nije tajna da Trnovčani raspolažu najboljom infrastrukturom u ligi, sa terenom i stadionom na kojima bi mogli da mu pozavide i mnogi superligaši

BUJANOVAC, 14. novembar 2016. (foto: youtube)- Pošto je u nedelju sa 6:1 deklasirao Alakince, FK Ternoci iz Velikog Trnovca izbio je na prvo mesto Pčinjske okružne fudbalske lige sa velikim izgledima da osvoji jesenju titulu, ali i da se na kraju sezone plasira u Zonu „Jug“.

Upravo je Alakince, klub iz predgrađa Surdulice, glavni konkurent Trnovčanima jer obe ekipe imaju isti broj bodova – po 33.

Nije tajna da Trnovčani raspolažu najboljom infrastrukturom u ligi, sa terenom i stadionom na kojima bi mogli da mu pozavide i mnogi superligaši.

Ivica Mladenović, sekretar lige izjavio je za portal Titulli da su igrači iz Trnovca u nedelju nadigrali protivnika i da su prosto leteli po terenu.

Za to vreme, BSK iz Bujanovca i dalje preživljava agoniju pa se posle poraza 3:1 od lopardinske Trešnjevke nalazi na pretposlednjem mestu tabele sa 3 osvojena boda.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *