Kamberi: Poljoprivrednicima poseban tretman

Poljoprivreda je veoma važan ekonomski segment naše zajednice i zbog toga će dobiti poseban tretman u narednom periodu – poručio je Kamberi koji je najavio da će nastaviti praksu konsultacija oko izrade budžeta

BUJANOVAC, 21. novembar 2016. (foto Lugina lajm)- Predsednik opštine Šaip Kamberi poručio je poljoprivrednicima da će im posvetiti posebnu pažnju prilikom izrade budžeta za narednu godinu.

Kamberi se, nakon sastanka sa predstavnicima medija prošle nedelje, ovog vikenda sastao i sa poljoprivrednicima kako bi i od njih čuo predloge i sugestije, predloge i primedbe za nacrt opštinskog budžeta 2017.

-Poljoprivreda je veoma važan ekonomski segment naše zajednice i zbog toga će dobiti poseban tretman u narednom periodu – poručio je Kamberi koji je najavio da će nastaviti praksu konsultacija oko izrade budžeta.

Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela, letos je posle sastanka sa Kamberijem rekao da će najveći deo od 140 miliona dinara, koliko će ova institucija odvojiti 2017. za Bujanovac, biti usmereno na poljoprivredu.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *