SO Bujanovac: Reorganizacija Opštinske uprave

Do povećanja će doći zbog planiranog razdvajanja nadležnosti Odeljenja za javne službe i društvene delatnosti, kao i osnivanja novog Odeljenja za investicije i razvoj

BUJANOVAC, 6. decembar 2016. – Ukoliko odbornici u Skupštini opštine Bujanovac sutra usvoje predloženu odluku, Opštinska uprava će, umesto dosadašnjih sedam, imati devet organizacionih jedinica.

Do povećanja će doći zbog planiranog razdvajanja nadležnosti Odeljenja za javne službe i društvene delatnosti, kao i osnivanja novog Odeljenja za investicije i razvoj.

Prema novoj skupštinskoj odluci Opštinsku upravu opštine Bujanovac činiće Odeljenje za privredu i lokalni ekonomski razvoj, Odeljenje za finansije, Odeljenje lokalne poreske administracije, Odeljenje za urbanizam, imovinsko pravne poslove, komunalno-stambene, građevinske delatnosti i zaštituživotne sredine, Odeljenje za javne službe, Odeljenje za društvene delatnosti, Odeljenje za opštu upravu, Odeljenje za inspekcijske poslove i Odeljenje za investicije i razvoj.

Na sutrašnjem skupštinskom zasedanju, između ostalog, biće pokrenuta inicijativa za davanje saglasnosti za pripajanje JP Direkcija za izgradnju Bujanovac ovdašnjem Javnom preduzeću „Komunalac“.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *