SAVOV: U Bujanovačku Banju sa vaučerom

U toku je priprema neophodne dokumentacije. Ovo je treća godina kako konkurišemo za dodelu vaučera za subvencionisano korišćenje usluga smeštaja u našem objektu. Tokom prethodne dve godine imali smo u proseku oko stotinu gostiju godišnje koji su koristili vaučere

BUJANOVAC, 21. decembar 2016. – Specijalna bolnica za rehabilitaciju u Bujanovačkoj Banji odazvaće se javnom pozivu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija  i  prijaviti se za realizaciju šeme dodele vaučera za podsticanje razvoja domaćeg turizma – potvrdio je “Bujanovačkim” dr Stojanča Savov direktor ovog banjskog lečilišta

U toku je priprema neophodne dokumentacije. Ovo je treća godina kako konkurišemo za dodelu vaučera za subvencionisano korišćenje usluga smeštaja u našem objektu. Tokom prethodne dve godine imali smo u proseku oko stotinu gostiju godišnje koji su koristili vaučere – kaže Savov.

banja2

Vrednost vaučera 5.000 dinara

U Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija podsećaju da se podsticanje razvoja domaćeg turizma sprovodi kroz dodelu vaučera za subvencionisano korišćenje usluge smeštaja u ugostiteljskim objektima u trajanju od najmanje pet noćenja, izvan opštine, odnosno mesta prebivališta korisnika vaučera.

Maksimalni iznos sredstava koji se po vaučeru može refundirati ugostitelju je 5.000 dinara.

Lista ugostitelja, učesnika u realizaciji šeme dodele vaučera biće objavljena najkasnije do 30. decembra ove godine, dok je krajnji rok  za njihovo korišćenje 20. novembar 2017. godine.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *