Bujanovačka Banja i Fond PIO danas o sudskom poravnjanju

Ova ustanova je, nakon nedavne odluke Ustavnog suda, pred konačnim rešenjem ukidanja blokade računa, nastalog zbog ranije presude nižih sudova o isplati zaostalih dodataka na plate zaposlenih

BUJANOVAC, 23. decembar 2016. – Predstavnici Specijalne bolnice za rehabilitaciju iz Bujanovačke Banje i Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje danas će u Beogradu razgovarati o mogućnosti suskog poravnanja u vezi vlasništva u ovom banjskom lečilištu.

savov-dr-banja

Rešenje na vidiku: dr Savov

-Ovo je nastavak razgovora od prošlog petka. Sudski spor sa Fondom PIO oko vlasničkog dela u našoj banji predstavlja prepreku za privatizaciju, za koju su odranije započete neophodne pripreme. Očekujemo da će ona biti rešena – izjavio je za “Bujanovačke” dr Stojanča Savov, direktor Specijalne bolnice.

Ova ustanova je, nakon nedavne odluke Ustavnog suda, pred konačnim rešenjem ukidanja blokade računa, nastalog zbog ranije presude nižih sudova o isplati zaostalih dodataka na plate zaposlenih.

Ovim se stiču svi neophodni uslovi za očekivanu privatizaciju Specijalne bolnice u Bujanovačkoj Banji, koja će se, u skladu sa zaključkom Vlade Srbije, naći u prvoj  grupi banja planiranih za prodaju, već početkom 2017. godine.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *