Sportska Hala dobija grejanje na pelet

BUJANOVAC, 4. decembar 2016. – Sportisti, rekreativci, posetioci i zaposleni u bujanovačkom Sportskom centru „Mladost“ već tokom zime trebalo bi da dobiju bolje uslove za takmičenje, treninge, boravak i rad u ovom objektu, za čije se grejanje koristi električna energije.

Planirano je da ovaj ni malo jeftin izvor toplote, uglavnom nedovoljno zagrejanog prostora, pogotovu sportske hale, zameni novo, jeftinije i kvalitetnije grejanje na pelet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U toku nabavka: Spasić

– U toku je nabavka potrebnog materijala. Nakon toga krećemo sa realizacijom ovog značajnog projekta. Na tome nećemo stati.

Na proleće planiramo sanaciju i krečenje fasade, koje smo nameravali da završimo krajem prošle godine, ali smo te radove, zbog neadekvatnih vremenskih uslova, pomerili za kasniji period. S obzirom da već četiri godine nije hoblovan i farban parket u sportskoj hali, to ćemo, takođe, uraditi do sredine leta. Uz to, predviđena je i obnova oštećenih sedišta na tribinama. Za sve ovo smo obezbedili novac iz sopstvenih izvora – kaže direktor Sportskog centra „Mladost“ Zoran Spasić.

Investiciona ulaganja planirana su i van sportske hale. Susedni otvoreni sportski teren trebalo bi da dobije novu podlogu. Sadašnji oštećeni asfalt zameniće gumirani teren. Za ovaj poduhvat u budžetu opštine Bujanovac planirano je 2,5 miliona dinara.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *