Dejan Dodić, trener KMF BSK: Sanjamo Jedinstvenu drugu ligu

BUJANOVAC, 15. januar 2017. – Igrači malog fudbala bujanovačkog BSK, koji se dvadesetak dana odmaraju od prvenstvenih aktivnosti, već razmišljaju o predstojećim pripremama za nastavak takmičenja Druge futsal lige-istok.

IMG_4936

Iako su im misli delimično usmerene na pripremni period, čiji je početak planiran za kraj januara, futsalere ovog kluba i dalje pomalo opterećuju sećanja na težak početak jesenje polusezone, koju su, uprkos početnim problemima, okončali podelom trećeg mesta, sa osvojenih 16 bodova.

IMG_4937

Jednako kao i ekipa Banjice.
– Opterećeni besparicom u klubu, u početku je zaista bilo teško. No, zahvaljujući finansijskoj pomoći klupskih prijatelja, počeli smo da nižemo bodove. Tome je doprineo i povratak rukometnog golmana Dejana Pašića, koji je svojim trenerskim radom i učinkom na golu ulio dodatnu sigurnost u klubu – kaže trener KMF BSK Dejan Dodić.

U klubu veruju da će, ipak, uspeti da pojačaju tim za prolećnu polusezonu, koja treba da startuje krajem februara, komšijskim derbijem, kada se očekuje dolazak ekipe sedmoplasiranog Vranja.

IMG_4935

– Atmosfera u KMF BSK je super. Pored pomoći prijatelja kluba nadamo se i finansijskim sredstvima iz budžeta opštine Bujanovac. Verujemo da će lokalna samouprava prepoznati naše zalaganje i trud, što će nas dodatno motivisati da na proleće ostvarimo što bolji plasman – optimista je sagovornik „Bujanovačkih“.

Ostvarenjem prvenstvenog cilja, KMF BSK bi se, uzimajući u obzir najavljenu reorganizaciju ligaškog takmičenja, našao u Jedinstvenoj drugoj futsal ligi.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *