Futsal „Vranje 2017: Pašić najbolji golman, Dona line šampion

Bujanovac, Vranje, 19. Januar 2017.- Dejan Pašić, čuvar mreže bujanovačkog KMF BSK, proglašen je za najboljeg golmana turnira u malom fudbalu „Vranje 2017“ na kome je trijumfovala njegova ekipa Dona line.

IMG_4955

Pobednici

U velikom finalu ekipa Dona Lajn bila je bolja od ekipe Fokus – 4:1 i zvanično postala pobednik ovogodišnjeg turnira u malom fudbalu.

U borbi za treće mesto ekipa Pinokio taksi lako i ubedljivo savladao je ekipu Filip dva opština Trgovište sa 7:2 osvojivši treće mesto.

Organizator ove manifestacije pored pehara i priznanja pobedničkoj ekipi Dona Lajn uručio je i novčanu nagradu od 150.000 dinara.

Za osvojeno drugo mesto ekipa Fokus dobila je 60.000 , dok je treće mesto zauzela ekipa Pinokio taksi osvojivši 30.000 dinara.

Poseban žiri ekipu Geopremer proglasio je za fer plej ekipu turnira, Igora Krstića iz ekipe Družina za najperspektivnijeg igrača, Dejana Pašića čuvara mreže iz pobedničke ekipe za najboljeg golmana, a iz ove ekipe Danijel Stošić poneo je epitet najboljeg igrača i strelca turnira.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *