Musliju: Deo troškova napravio je Hajredin Hida

BUJANOVAC, 25. januar 2017. – Do maja 2013. godine predsednik SO Bujanovac bio je Hajredin Hida i deo troškova kabineta predsednika Skupštine napravio je on sa svojim saradnicima – preneo je portal Titulli.com reagovanje Jonuza Muslijua.

Musliju u svom reagovanju, pozivajući se na dokumantaciju, navodi da je Hida, dok je bio na čelu parlamenta, tokom 2013. potrošio 251.835 dinara.

Predsednik SO Bujanovac je reagovao na tekst ovog portala, koji su prenele i Bujanovačke, koji je, pozivajući se na dokumenta dobijena posredstvom Zakona o pristupu informacijama od javnog značaja, objavio da je Musliju tokom 2013/14. godine na toj funkciji za troškove reprezentacije, putnih troškova i pripadajućih dnevnica potrošio 1.301.822 dinara.

 

Hida je posle izbora 2012, kao kadar DP Nagipa Arifija, izabran za predsednika SO, ali je sledeće godine to mesto ustupio Jonuzu Muslijuu, čiji je PDP tada ušao u vladajuću koaliciju.

Bujanovačke su ranije prenele tekst sa Titulija o službenim troškovima Nagipa Arifija, koji se na čelu opštine nalazio od 2012-2016.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *