Turistička organizacija na sajmu: Kale i Prohor favoriti

BUJANOVAC, 22. februar 2017. – Izložbeni štand Turističke organizacije Bujanovac na Međunarodnom sajmu turizma, koji počinje sutra u Beogradu, nalaziće se u hali 4 Beogradskog sajma, potvrđeno je “Bujanovačkim” iz ove organizacije.

stanko

Privatni smeštaj: Ikić

-U okviru promocije turističkih potencijala opštine Bujanovac predstavićemo privatni smeštaj, Arheološko nalazište “Kale” i manastir   Prohor Pčinjski. Smatramo da će promocija biti interesantna za potencijalne investitore  koji bi želeli da ulože u razvoj turističke infrastrukture.

Ova očekivanja zasnovana su na ranijim uspesima  u oblasti privatnog smeštaja i seoskog turizma, a u planu je i realizacija projekta sa Republikom Českom – ističe Stanko Ikić, samostalni stručni saradnik u Turističkoj organizaciji Bujanovac.

Odlazak na Beogradski sajam predstavlja veliki uspeh za zaposlene u ovoj organizaciji.

tob

Uspeh: Kadriju

-Uspeli smo da obezbedimo sredstva za učešće na ovoj velikoj međunarodnoj smotri turističkih potencijala. Zbog nedostatka novca naše prisustvo u nekolike prethodne godine je stalno izostajalo. Drago mi je što smo pomogli i Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Bujanovačka Banja, čiji će predstavnici biti na našem izložbenom štandu – kaže Amet Kadriju, direktor  Turističke organizacije Bujanovac.

Na 39. Međunarodnom sajmu turizma,  od 23. do 26. februara, prema najavi organizatora,   predstaviće se 1.100 izlagača iz 56 zemalja.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *