Dobra poseta na štandu Turističke organizacije Bujanovac

BEOGRAD, BUJANOVAC, 23. februar 2017. – U Beogradu je danas, pod sloganom „Uživajte na vreme“,  otvoren 39. Međunarodni sajam turizma. Među više od 1.100 izlagača iz 56 zemalja, u sajamskoj hali 4 nalazi se i izložbeni štand Turističke organizacije Bujanovac.

    • Prijatno smo iznenađeni velikim brojem posetilaca. Verujemo da će, bar takva poseta biti i do završetka sajma, 26. februara – napisala je u mejl  poruci “Bujanovačkim”, Ljiljana Andrić iz Turističke organizacije Bujanovac (TOB), na čijem štandu svoju banjsku ponudu predstavlja i Specijalna bolnica za rehabilitaciju Bujanovačka Banja.

sajamski štandZemlja partner ovogodišnjeg sajma je Crna Gora. Zaposleni iz TOB čitaoce “Bujanovačkih” obaveštavaju da se istovremeno na Beogradskom sajmu održavaju i međunarodne sajamske izložbe vina i ugostiteljske opreme.

Na 39. Sajmu turizma predstavljaju se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, turistički centri, hoteli, planine, banje, jezera, gradovi, regije, vazduhoplovne kompanije, kao i međunarodni tur operatori.

Radno vreme sajma turizma u petak i subotu je od 10 do 19 časova, dok se u nedelju sajam zatvara u 17 časova.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *