Koordinaciono Telo: Danas o raspodeli transfernih sredstava

BEOGRAD, BUJANOVAC, 24. februar 2017. – U Palati Srbija danas, sa početkom u 13 časova biće održana druga sednica Predseništva Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

Na sednici će biti reči o raspodeli transfernih sredstava opštinama po planu budžeta za 2017. godinu, zatim o predlogu plana aktivnosti Koordinacionog tela za tekuću godinu i druga pitanja.

Skupu će prisustvovati Zoran Stanković predsednik, Sima Gazikalović, potpredsednik Koordinacionog tela, Danijela Nenadić, direktorka Službe Koodinacionog tela, predsednici opština Preševo, Bujanovac i Medveđa, Šćiprim Arifi, Šaip Kamberi i Nebojša Arsić i predsednici Skupština opština Preševa, Bujanovca, i Medveđe, Ardita Sinani, Jonuz Musliju i Milisav Miletić, narodni poslanici Nenad Mitrović i Fatmir Hasani.

Sednici će u svojstvu posmatrača prisustvovati i predstavnici Delegacije Evropske unije, OEBS-a, ambasada Velike Britanije i Sjedinjenih američkih država., saopšteno je iz Koordinacionog tela. Prethodna sednica Predsedništva KT održana je 3. februara 2017. godine




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *