SC „Mladost“: Sanacija parketa ovog vekinda

BUJANOVAC, 25. februar 2017. – Bujanovački futsaleri i rukometaši ipak neće biti izloženi dodatnim troškovima putovanja i zakupa sale za treninge i odigravanje prvenstvenih utakmica.

Parket u Sportskoj hali „Mladost“ u Bujanovcu, koji je oštećen zbog nedavnog pucanja hidrantske cevi, trebalo bi da bude saniran tokom ovog vikenda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spasić

– Preduzeli smo sve što smo u ovom vremenu besparice mogli da uradimo. Zahvaljujući preduzimljivosti KMF BSK, koji su obezbedili majstora, oštećeni deo parketa je skinut, a mi u Sportskom centru smo ogradili oštećeni prostor i pokrili pvc folijom.

Pre petnaestak dana smo postavili kalolifere. Oni rade danonoćno kako bi isušili vlagu iz vodom zahvaćenog parketnog poda. Očekujemo da majstori danas vrate parket na prvobitno mesto, tako da će u sali, već 28. februara, biti odigrana prvenstvena utakmica u malom fudbalu, kada nastupa domaći KMF Zufo.

Uskoro će, na istom parketu, rukometaši BSK Heba, na startu drugog dela prvenstva, dočekati gostujuću ekipu. Svesni smo da možda ovo neće biti najidealnije, ali je, trenutno, jedino moguće rešenja – kaže Zoran Spasić, direktor SC „Mladost.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U suprotnom bujanovačke sportske ekipe bile bi prinuđene da obezbede dodatnih 15.000 dinara po utakmici i još 5.000 za trening, prilikom odlaska u zakupljenu salu u nekom od susednih mesta.

Spasić očekuje da će konačno rešenje ovog problema uslediti po završetku prolećnog prvenstvenog takmičenja bujanovačkih klubova, kada je planirana rekonstrukcija parketa u sportskoj hali „Mladost“ u Buajnovcu.

Tek tada biće poznata visina pričinjene štete i celokupne investicije.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *