Mitrović: Bujanovac Vučiću donosi 5.000 glasova

BUJANOVAC, 16. mart 2017. –Nenad Mitrović, predsednik bujanovačkih naprednjaka i narodni poslanik u Skupštini Srbije Nenad Mitrović očekuje da će na predstojećim predsedničkim izborima, 2. aprila, za Aleksandra Vučića glasati najmanje 4.500 do 5.000 punoletnih građana opštine Bujanovac.

– Naravno, taj broj će zavisiti od izlaznosti i motivisanosti birača. Ali, u svakom slučaju očekujem Vučićevu pobedu u prvom krugu jer Aleksandar Vučić garantuje političi kontinuitet, što je dobro za građane i državu. Naročito u opštini Bujanovac, jer Vučićeva pobeda garantuje političku stabilnost – smatra Mitrović.

On podseća da je kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić na prošlim predsedničkim izborima, 2012. godine, u bujanovačkoj opštini dobio 2.400 glasova.

Istovremenu su održani i parlamentarni izbori, kada je za SNS glasalo 5.124 birača. Na prošlogodišnjem glasanju za narodne predstavnike u Skupštini Srbije, za naprednjake se, po Mitrovićevim rečima, izjasnilo 5.998 građana opštine Bujanovac.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *