Kostadinova: Vučić pobeđuje u Bosilegradu

BOSILEGRAD, BUJANOVAC, 17. mart 2017. – Aleksandar Vučić će odneti sigurnu pobedu na predstojećim predsedničkim izborima u opštini Bosilegrad, tvrde bosilegradski naprednjaci.

Nevenka Kostadinova, predsednica OO SNS u Bosilegradu ovakvo uverenje zasniva na uspešnim rezultatima  koja je ova stranka pokazala u kratkom vremenskom periodu, od  septembra 2015. godine, kada je osnovan odbor.

-Sa predizbornom kampanjom smo krenuli odmah po  raspisivanju izbora za predsednika Srbije, uz  neprekidni rad na terenu.  Očekujem apsolutnu pobedu Aleksandra Vučića.

S obzirom da  je za SNS na prošlogodišnjim izborima za Skupštinu Srbije glasalo oko 2.000 građana opštine Bosilegrad, 2. aprila će ovaj broj biti udvostručen. Svakako, to će zavisiti od izlaznosti na birališta – izjavila je Kostadinova za „Bujanovačke“.

U sadašnjem sazivu  SO Bosilegrad, od ukupno 31 odbornika, SNS  ima 10 predstavnika.  Opštinski odbor ove stranke  se od prvobitnih stotinak, po rečima Kostadinove, za kratko  vreme približio brojci od hiljadu članova.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *