Bujanovac dobija Biznis info centar

BUJANOVAC, 27. mart 2017. – Organizacija Građanske inicijative u Bujanovcu će u sredu otvoriti Biznis Info Centar (BIC) koji će služiti kao svojevrsni edukativni centri za mlade na temu razvoja poslovnih znanja i veština i model međusektorske saradnje i podrške razvoju lokalnih preduzetničkih aktivnosti, za informisanje i podršku u traženju posla i pospešivanju zapošljivosti i uspostavljanje saradnje sa lokalnim preduzetnicima.

Iz ove organizacije navode da će se u BIC, na osnovu potreba mladih koje se budu javljale, biti organizovane  obuke i edukativne radionice na temu razvoja poslovnih veština, povećanja zapošljivosti mladih i podrške razvoju lokalnog poslovnog sektora.

Biznis info centri će takođe služiti i kao resurs za podršku malim ili novoformiranim preduzećima u vidu konsultacija, tehničke podrške i jačanja njihovih internih kapaciteta za razvoj poslovanja.

Građanske inicijative će obezbediti tehničke resurse, neophodne za rad biznis info centara koji će biti na raspolaganju mladima i svim drugim korisnicima biznis info centara.

BIC nalazi u Kancelariji za mlade na Karađorđevom trgu i biće svečano otvoren u sredu 29. marta u 12 sati.

 

 

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *