Saobraćajni haos u gradu, zašto ne radi Parking servis

BUJANOVAC, 28. mart 2017. – Parkiranje automobila na gradskim parkiralištima u Bujanovcu se ne naplaćuje već  izvesno vreme.

Za to vreme u gradu vlada pravi saobraćajni haos, posebno u centru, ali nisu pošteđeni ni trotoari i ostale javne površine, na šta Bujanovačke odavno skreću pažnju.

parking

I dalje bez naplate parkinga

Osim toga, nadležni u opštini su početkom godine najavili oslobađanje trotoara, ali od toga do danas nema ništa.

Međutim, kako saznaju „Bujanovačke“  vozači  još dugo neće biti oslobođeni obaveze plaćanja parkinga, što bi donekle trebalo da uvede saobraćajni red.

Prema očekivanju Naima Redžepija, direktora Direkcije za izgradnju Bujanovac, koja se od kraja prošle godine nalazi u statusnim promenama, ovaj problem bi trebalo da bude rešen  do kraja nedelje.

-S obzirom da još nisu završene sve neophodne obaveze oko prenosa interneta iz okvira nekadašnje Direkcije za izgradnju, naplata parking usluga u Bujanovcu putem sms poruka se ne obavlja dve-tri nedelje. Očekuje se da se određena procedura uskoro završi u APR. Nadam se da će to biti do kraja ove nedelje, tako da će se plaćanje usluga parkiranja na gradskim parkiralištima ponovo biti u funkciji – kaže Redžepi.

direktor

Čekamo APR: Redžepi

Parkiranje se, za sada, može platiti kupovinom karata u pojedinim kioscima, gde ih prodaju radnici zaposleni u parking servisu. Kada se okonča proces statusnih promena bujanovačke Direkcije oni će, po  Redžepijevim rečima, najverovatnije biti u  nadležnosti novoplaniranog  Odeljenja za finansije i razvoj opštine Bujanovac.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *