Otvoren Biznis info centar

BUJANOVAC, 29. mart 2017. – U Kancelariji za mlade u Bujanovcu, u organizaciji beogradske Građanske inicijative, otvoren Biznis Info centar (BIC).

Centar je deo projekta „Znanjem i proaktivnošću mladih do novih radnih mesta“, kojeg finansiraju Ministarstvo omladinei sporta i Jut Bild Internešenel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koordinatorka projekta Dejana Stevkovski kaže da će BIC, između ostalog, organizovati edukaciju mladih u cilju razvoja poslovnih veština i povećanja mogućnosti za njihovo zapošljavanje, uz podršku razvoju lokalnog poslovnog sektora.

Snežana Milošević, iz Božinjevca, jedna od polaznica pomenutog projekta još nije donela odluku o pokretanju sopstvenog biznisa, mada je, kako veli, u dilemi da li da se opredeli za pružanje knjigovodstvenih usluga, u čemu, napominje, ima najviše radnog iskustva.

Po rečima Nermine Aliju, lokalne kordinatorke projekta, BIC će navedene usluge pružati ponedeljkom i četvrtkom od 10 do 14 časova.
Otvaranju bujanovačkog Biznis Info centra prisustvovali su šef kabineta predsednika opštine Bujanovac Rahim Salihi i koordinator Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Enis Salihi.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *