MITROVIĆ: Bujanovac za Vučića ARSIĆ: Jeremić pobeđuje u Bujanovcu

BUJANOVAC, 30. mart 2017. – U Bujanovcu svoje štabove imaju dvojica kandidata, Aleksandar Vučić i Vuk Jeremić. U danu pred izbornu tišinu prenosimo očekivanja Saše Arsića iz Jeremićevog tabora, i Nenada Mitrovića, predsednika bujanovačkog SNS i narodnog poslanika.

Saša Arsić, član tima predsedničkog kandidata Vuka Jeremića za opštine Bujanovac i Preševo, očekuje regularnost tokom  nedeljnog glasanja, 2. aprila i Jeremićev ulazak u drugi krug za izbor predsednika Srbije.

-S obzirom da definitivno Albanci neće glasati na predsedničkim izborima, posebnu pažnju ćemo obratiti na regularnost glasanja na glasačkim mestima gde glasaju birači iz albanske nacionalne zajednice, kao što su Čar, Muhovac, Mali Trnovac…  Prema istraživanjima, koja su obavljena na području opštine Buajnovac,  i raspoloženju građana, Vuk Jeremić ima realne šanse da bude prvi. Očekujem da naš kandidat uđe u drugi izborni krug – naglašava Arsić.

Na drugoj strani, narodni poslanik veruje u apsolutnu pobedu Aleksandra Vučića u Bujanovcu.

-Očekujem da građani opštine Bujanovac  u nedelju izađu na izbore i daju svoj glas Aleksandru Vučiću. Kandidat Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera  na području naše opštine trebalo bi da dobije između 4.500 do 5.000 glasova – procenjuje Mitrović.

-Ovih dana radimo instruktažu sa članovima biračkih odbora. Mislim da ćemo te aktivnosti  završuiti danas, tako da je je sve spremno za nedelju – smatra Mitrović.

Predsednički izbori održavaju se 2. aprila a glasačka mesta biće otvorena od 7-20 sati.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *