Mitrović: Vučić ubedljivo u Bujanovcu

Bujanovac, 2. april 2017.- Aleksandar Vučić ubedljivo je pobedio u Bujanovcu, rekao je za Bujanovačke Nenad Mitrović, šef lokalnog odbora SNS.

Prema podacima štaba SNS, na svim biračkim mestima Vučić je ubedljivo ispred Vuka Jeremića na danas održanim predsedničkim izborima.

Mitrović kao primer navodi Rakovac gde je za Vučića glasalo 384 a za Jeremića 29 građana.

– U selima kleničkog kraja, za Vučića je glasalo 820 a za Jeremića 129. Prema našim podacima, Jeremić je drugi posle Vučića- kaže Mitrović i dodaje da su izbori protekli u fer atmosferi.

Izlaznost u bujanovačkoj opštini, prema nezvaničnim rezultatima, iznosi oko 15 odsto a u biračkom spisku nalazi se 42.090 punoletnih građana.

Albanski birači bojkotovali su izbore.




2 thoughts on “Mitrović: Vučić ubedljivo u Bujanovcu

  1. covek

    Srbi, gradjani treceg reda u sopstvenoj zemlji su izasli i glasali. Albanci, gradjani prvog reda bojkotuju a Drzava Srbija im omogucava apsolutno sve sto hoce. Za njih zakoni ne vaze niti to vlastima smeta. Najpovkascenija zajednica Romi takodje nema interesovanja za buducnost Drzave Srbije i nije ih briga a rade sta hoce i kako hoce. Usudite li se da nesto kazete nekom Romu neku kritiku zatvor vam ne gine. Gospodine Vucicu obrati bar malo paznje na nas Srbe u Bujanovcu jer smo toliko ponizeni da dolazimo u iskusenje da se odreknemo svoje zemlje, vere, istorije, kulture i tradicije. Ponizavaju nas oni koji Drzavu Srbiju ne postuju ni malo a mi Srbi koji uporno hocemo da ostanemo i opstanemo svakodnevno pokazujemo svu ljubav, odanost i lojalnost svojoj zemlji i narodu. Zar nismo zasluzili da nam pomognete ?! Najsiromasniji smo, prodajemo poslednje komade porodicnog blaga da bi preziveli i postujemo zakone Srbije. Ovi gradjani prvog reda i ovi povlasceni nemaju nikakvog postovanja, rade sta hoce i oduzimaju nam poslednje tragove dostojanstva. Sada cete biti Predsednik nase Srbije pa iskazite nam malo paznje i brige jer cemo mi uvek biti vas narod. Ako i mi odemo za nama ce krenuti i linija granice. Podrzite nas, dajte da spasimo nase firme koje smo cuvali kada su svi ovi gore navedeni bezali i pljuvali po Srbiji gde god su stigli. Sprecite konacno propadanje Bujanovackih Srba jer smo to zasluzili.

    Reply
  2. ČOVEK

    „Cestitke novom Predsedniku Srbije,gospodinu Vucicu. Vidi se da je i Jug Srbije dao puni doprinos pobedi gospodina Vucica ali nije jasno zasto su Albanci bojkotovali ? Samo 11 glasova i bojkot je bio nepotreban. Zasto kad je gospodin Vucic i njegova vlada a sada i kao Predsednik ucinio sve sto Albanci traze i ostvaruju sve sto hoce. Sta im je covek i njegova vlada uskratio ? Nista ! Ako jos nije nesto uradio,polako uradice,cemu bojkot ?! Sve ce vam dati. Evo Duvansku ce vam resiti Palma,braca Toncev i drustvo. „Prolece“,“Jugokop“,“Gumoplastiku i ostalo ce se resiti,bez brige. Jednostavno Palma,braca Toncev i drugari ne stizu a rade danonocno. Imajte razumevanja, saradjujte,budite fini stici ce vam i poklon koji ce vam politicka mafija uruciti u vidu Banje i onda ste zaokruzili pricu. Znaci budite fini i podrzavajte a vi Srbi se preko poslanika javite na vreme u ZSO koji ce poceti da se formira kako je najavio Isa Mustafa iz Pristine. „

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *