Izbori: Vučić ubedljiv u okrugu (SVI REZULTATI)

BUJANOVAC, 3. april 2017. (naslovna foto Vranjske: slavlje vranjskih naprednjaka i socijalista) – Aleksandar Vučić je na nivou Pčinjskog okruga osvojio  68,6 odsto glasova, nezvanični su podaci Republičkog zavoda za statistiku.

Od 197.941 upisanog birača, na jučerašnjim predsedničkim izborima na 355 mesta glasalo je 82.513 građana ili 41,7%.

 

Drugi u okrugu je Saša Janković sa 7,49 odsto glasova, treći Luka Maksimović (Beli Preletačević) sa 4,85 odsto, Vuk Jeremić osvojio je 4,13 a Vojislav Šešelj 4,02 osto glasova izašlih na birališta.

Slaba izlaznost u Pčinjskom okrugu posledica je bojkota izbora građana albanske zajednice.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U Bujanovcu je od 42.090 upisanih biračko pravo iskoristilo 7.507 ljudi ili 19,47 odsto.

Prema podacima Zavoda za statistiku, za Vučića su u Bujanovcu glasala 5.672 građana (74,58 odsto), drugi je Jeremić sa 622 glasa (8,29%) treći Beli Preletačević sa 592 glasa (3,84%), Šešelj je sakupio 432 (5,68%) a Janković 229 glasova (3,05%) a Šešelj

Dragan Stevanović, šef SNS za Pčinjski okrug izjavio je u izbornoj noći da je na osnovu 86,12 odsto obrađenih biračkih mesta, Vučić pobedio u Gradu Vranju sa 71,34 odsto.

-Preševu 89,67, Surdulici 73,89, Vladičinom Hanu 75,06, Bosilegradu 82,54, a rekorder je Trgovište sa 93,20 odsto – rekao je Stevanović.

Aleksandar Vučić  je odneo ubedljivu pobedu u opštini Bosilegrad, gde je osvojio 81,5 odsto glasova.  Nevenka Kostadinova, predsednica bosilegradskog OO Srpske napredne stranke na pitanje „Bujanovačkih“ da li je predsednik opštine Vladimir Zaharijev učestvovao u izbornoj kapanji  Kostadinova je odgovorila da je „on radio zasebno“.

-A šta je radio, ne znamo. Nije se izjašnjavao. Nije imao saradnju sa nama i nije pravio nikakvu koaliciju – naglasila je predsednica bosilegradskih naprednjaka.




2 thoughts on “Izbori: Vučić ubedljiv u okrugu (SVI REZULTATI)

  1. Vuk

    Čestitamo pobedu novom Predsedniku Srbije, Gospodinu Vučiću !

    Imam velika očekivanja od njega lično, jer sam ga pažljivo slušao tokom kampanje.

    Očekujem jasne odgovore na sledeća pitanja :

    Dali Države Srbije ima u Bujanovcu, ili je nema ? Čemu da se nadaju Srbi iz Bujanovca ?

    Hoćete li da se založite da spasemo “Duvansku industriju Bujanovac“ i “Bujanovačku banju“ od kriminalaca povezanih sa politikom ?

    Hoćete li pomoći da se imovina Bujanovačkih preduzeća ne razvlači od strane mafijaških grupa ?

    Hoćete li tražiti uvid u divlju gradnju po Bujanovcu, gde se zidaju zgrade i palate bez valjane dokumentacije i dozvole, u dogovoru sa lokalnim kriminalcima iz Lokalne samouprave ?

    Hoćete li da nas obidjete i razgovarate sa istinski zabrinutim ljudima iz Bujanovca, ili ćete se i dalje oslanjati na stranačke uvlakače koji preko Vašeg autoiteta glume lokalne šerife, a u životu ništa bitno nisu uradili ? Ako ne možete Vi lično, pošaljite svog čoveka od poverenja, koji samo treba da je pošten i objektivan.

    Mislim da ne tražim mnogo od Vas, a odgovore na ova pitanja očekuje cela Srpska zajednica u Bujanovcu.

    Reply
  2. covek

    U Vranju na proslavi pobede novog predsednika okupilo se drustvo koje je slika cele Srbije. Zajedno politicka mafija, kriminalci, nepismeni sa kupljenim diplomama slavi slozno i bratski kako to lopovski kodeks i predvidja. Odavno se nije desilo da se na jednom mestu okupi toliki olos iz svih nivoa. Dovoljno je pogledati fotografije sa proslave i shvatiti da za zemlju Srbiju nema spasa. Nedostaju im samo Palma, svemoguca braca Toncev, Dacic licno i jos poneki gosti iz Vojvodine kao dokaz potpunog jedinstva u Srbiji. Jedino je opravdan izostanak Bogoljuba Karica jer je bio zauzet da stiti ledja predsedniku na TV. Sama njegova pojava iza novog predsednika uz najgori Vranjski olos koji je bio na okupu jasno govori da nema spasa. Bujanovacki olos svojim rezultatima i doprinosom u potpunosti je zasluzio da se nadje na ovoj regionalnoj proslavi. Nadam se samo da nisu zaboravili da pozovu renomirane narkodilere, reketase, makroe, piromane i siledzije jer ovaj bal vampira bi bio nekompletan bez njih. Siguran sam da ih nisu zaboravili. Vi obicni gradjani pravac na novootvorena radna mesta jer ni tih 20 hiljada dinara necete dobiti. Jedino cete mozda umesto 12 sati dnevno raditi 10 sati kao nagrada za poslusnost.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *