Arsić najavljuje nastavak rada kancelarije Vuka Jeremića

BUJANOVAC, 7. april 2017. – Saša Arsić, koordinator izbornog tima predsedničkog kandidata Vuka Jeremića za jug Srbije, najavljuje nastavak rada njihove kancelarije u Bujanovcu, koja je otvorena pre mesec dana.

– Nastavljamo sa radom kancelarije za kontakte sa građanima. U njoj volonterski radi tehničko lice. Narodni pokret Srbije (NPS), čiji sam ja poverenik, zajedno sa Vukom Jeremićem nastavlja započete aktivnosti, tako da će uskoro i u Bujanovcu biti formiran Opštinski odbor NPS – najavljuje Arsić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Govoreći o izbornim rezultatima u bujanovačkoj opštini Arsić ukazuje na manju rezultatsku razliku glasanja u kleničkom kraju, koja se odnosi na dvojicu predsedničkih kandidata.

– Dezinformacija je da je u kleničkim selima tolika razlika između broja glasova koje su dobili Aleksandar Vučić i Vuk Jeremić, koja se pojavila u medijima par sati po zatvaranju biračkih mesta.

Prema rezultatima Republičke izborne komisije (RIK), na biračkim mestima br. 35, 36. i 37, gde glasaju punoletni građani pet sela ovog kraja, Vučić je dobio 309 (61,92 odsto), a Jeremić 141 glas, odnosno 28,25 procenata od 499 ukupno glasalih birača Klenika, Svete Petke, Drežnice Trejaka i Kuštice, sela koje pripadaju MZ Klenike, gde pravo glasa ukupno ima 890 – naglašava Arsić.

On podseća da je sada za Aleksandra Vučića u kleničkom kraju glasalo oko 200 glasača manje nego što je SNS dobila na parlamentarnim izborima u aprilu 2016. godine.




One thought on “Arsić najavljuje nastavak rada kancelarije Vuka Jeremića

  1. Bolesnik

    Ovaj mamlaz nije normalan, treba zabraniti ovakvim ludacima da se bave politikom, pa njegov otac je unistio sve sto je srpsko u bujanovcu a on jos formira novu stranku, sacuvaj me boze ludaka. Jos komentarise isho glasanja gde je Vucic osvojio 75% srpskih glasova. Bezim ja odavde ako ovakvi postadose bitni!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *