Skupština sutra o likvidaciji Direkcije

BUJANOVAC, 18. april 2017. – Odbornici u Skupštini opštine Bujanovac sutra bi, na drugoj ovogodišnjoj sednici, trebalo da donesu odluku o pokretanju postupka likvidacije bujanovačkog Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju“, koje je krajem prošle godine ušlo u postupak statusnih promena.

Na istom zasedanju, između ostalog, biće razmotren predlog odluke o usklađivanju JP „Komunalac“ sa zakonskim propisima o javnim preduzećima.

Na dnevnom redu naći će se i izveštaji o prošlogodišnjem radu Opštinskog štaba za vanredne situacije, Biblioteke „!4. novembar“, Doma kulture „Vuk Karadžić“, Turističke organizacije Bujanovac, Sportskog centra „Mladost“ i Centra za socijalni rad.




2 thoughts on “Skupština sutra o likvidaciji Direkcije

  1. Covek

    Pogled na prilozenu fotografiju govori sve. Prva asocijacija je bruka i sramota! Ovi likovi nesto ukidaju a pri tome jos i analiziraju rad nekakvih javnih preduzeca koja jedva da imaju jedan razlog za svoje postojanje a nemaju ni jedan za finansiranje iz Budzeta Opstine. Da covek ne poveruje, ali kad se seti da je ovaj cirkus u drzavi Srbiji onda sve dobija dimenzije realnosti. U ovoj zemlji demagogije gde kriminal ima status normalnog i pozeljnog ponasanja nije nista cudno. Koja su ovo preduzeca , cime se bave, koliko zaposljenih ima, sta su znacajno uradili u svom radu, cemu uopste sluze ? Obican narod blage veze nema ali znamo ko ima. imaju upravo likovi sa prilozene fotografije. Sta im fali ? Palamude svaki Boziji dan, zamlacuju narod koji nikad gluplji nije bio, svako zavrsava svoje privatne poslove a gladni i tebaju da budu gladni. Sta ce mladima posao, jos su mladi da se opterecuju, radnici ionako vise nikome ne trebaju. Bitni su sluzbenici lokalne samouprave a ako imaju neku laznu diplomu i pri tome su u SNS, e to je vec nesto. Poltronizacija je u modi pa gospodo izvolite, dodjite uclanite se. Spijuniranje komsije je pozeljno. Sto ste bolji u tome, vece su vam sanse da budete jednog dana na slicnoj fotografiji.

    Reply
    1. Bolesnik

      Koliko je znam nijedan clan SNS-a nije zapošljen u Opštinskoj upravi. Zna se da tamo drma Dr. Stojanča tako da ne lupate gluposti i ne pišete ako ne znate šta da napišete, bolje igraj kladionicu ili tako nešto.

      Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *