Arsić: Istočno Kosovo samo u Jonuzovoj glavi

BUJANOVAC, 21. april 2017. – Možemo da preispitamo dalje učešće partije Jonula Muslijua u vlasti kada bismo našli adekvatno rešenje ko bi mogao da ih zameni a da lokalna samouprava nastavi da normalno funkcioniše, ali takvog rešenja nema na vidiku“, rekao je za Bujanovačke Stojanča Arsić, zamenik predsednika opštine.

Reagujući na izjavu Muslijua da Bujanovac, Preševo i Medveđa, koji su po njemu „deo istočnog Kosova“, treba da budu deo unije Albanije i Kosova, čije su stvaranje najavili Edi Rama, premijer Albanije i kosovski predsednik Hašim Tači, Arsić kaže da „istočno Kosovo postoji samo kod Jonuza“:

„Svima je jasno da na jugu Srbije nema promena granica, i mislim ni da Musliju ne veruje u ono što priča“, kaže Arsić.

Prema njegovim rečima, nema razloga da zbog izjava Jonuza Musliju reaguje lokalni parlament jer „on stalno daje takve izjave“.

Grupa građana koju vodi Arsić deo je lokalne vladajuće koalicije sa PDD predsednika opštine Šaipa Kamberija i PDP Jonuza Muslijua.




2 thoughts on “Arsić: Istočno Kosovo samo u Jonuzovoj glavi

  1. Marko

    Gospodine Arsicu, ako iz Jonuzove glave kao presednik skupstine Bujanovaca stali na dnevnom redu na glasanje da Bujanovac udje u sastav Kosova, dali ce tvoja partija da da glas kako bi zadrzala svoju fotelju idalje, bez obzira na ishod glasanja.

    Reply
  2. Samo vlast me interesuje

    Gospodine Arsicu, samo da bi ostali u vlasti, nije Vam bitno da li Vas koalicioni partner rasparcava drzavu koju smatrate svojom. Kazete da „nema razloga da zbog izjava Jonuza Musliju reaguje lokalni parlament jer ON STALNO DAJE TAKVE IZJAVE“?! Da li bi lokalni parlament reagovao da Vas koalicioni partner POVREMENO daje takve izjave??
    Nece nikome od vas u vlasti smetati njegove izjave, sve dok su i vama i njemu puni dzepovi.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *