Ekonomski fakultet: Uručene diplome prvoj generaciji diplomaca

BUJANOVAC, 21. april 2017. – Na odeljenju subotičkog Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu danas je upriličena svečana dodela diploma prvoj generaciji svršenih studenata.

Aleksandar Grubor, dekan Ekonomskog fakulteta iz Subotice, podsetio je prisutne da odeljenje u Bujanovcu radi već šest godina i da je do sada diplomiralo pedeset troje studenata, 28 iz srpske i 25 iz albanske nacionalne zajednice.

– Danas je prilika da ukažemo na opravdanost i svrsishodnost postojanja Ekonomskog fakulteta koji po rezultatima ne zaostaje za ostalim studentima u Subotici – istakao je Grubor.

On se tom prilikom zahvalio prisutnim predstavnicima Koordinacionog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa i Misije OEBS, za doprinos u izgradnji i radu bujanovačkoh odeljenja, kao i svima koji su učestvovali u finansiranju izgradnje fakultetske zgrade u Bujanovcu.

Po rečima profesora Grubora, Ekonomski fakultet u Bujanovcu trebalo bi da u akademskoj 2017./18. upiše 90 brucoša na odsecima računovodstva i revizije. Takođe, na master studije bi trebalo da bude upisano 25 studenata.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *