Kamberi putuje u Švajcarsku na sastanak sa dijasporom

BUJANOVAC, 23. april 2017. – Šaip Kamberi, predsednik opštine Bujanovac, 30. aprila ove godine boraviće u Švajcarskoj, objavio je portal „Tituli“.

Kamberi će se, tom prilikom, u Zoloturnu, glavnom gradu istoimenog kantona na severozapadu Švajcarske, sastati sa građanima bujanovačke opštine koji se nalaze na privremenom radu u ovoj zemlji.




One thought on “Kamberi putuje u Švajcarsku na sastanak sa dijasporom

  1. MARINKO

    Da li ovaj covek koji je predsednik opstine u Srbiji zna gde je Beograd? Svake nedelje je u Tirani ili Pristini a obilazi i sve destinacije koje su poznati separatisticki centri. Sve je o trosku drzave Srbije a da li podnosi izvestaje o tome ? Kada ce ga neko na Skupstini u Bujanovcu pitati da podnese izvestaj sta radi i za koga radi ? On je izgleda zaduzen da sakuplja novac a njegov kolega Musliu vrsi mobilizaciju. On deluje kao kurir na izmedju centara koji realizuju veliku albaniju. Predlazem da Srpski odbornici traze izvestaj gde to Kamberi ide, o cemu razgovara, koliko to kosta i sta je korist od tih njegovih putovanja. Sta gradjani imaju od toga ? To su potpuno legitimna pitanja na koje javnost ima pravo da zna odgovor.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *