Arsić: Nisam napustio sastanak sa Stankovićem

BUJANOVAC, 4. maj 2017. – „Nisam napustio sastanak sa Zoranom Stankovićem i lokalnim liderima Srba kao što su objavili pojedini mediji“, kaže Stojanča Arsić, zamenik predsednika opštine Bujanovac.

On dodaje da je sastanak napustio na samom kraju jer je žurio na posao u Dom zdravlja:

„Izašao sam na kraju, pošto sam saslušao sve prisutne i izneo svoj stav o političko-bezbednosnoj situaciji u Bujanovcu“, objašnjava Arsić.

Portal na albanskom Lugina lajm preneo je kako je Arsić navodno izjavio da sastanak napušta jer ga je „iznervirao predsednik“, ne precizirajući o kom predsedniku se radi.

Како Lugina-lajm.com преноси, незванично, Арсић је изјавио да је састанак напустио јер га је изнервирао “председник”, не прецизирајући о ком се председнику ради.

Zoran Stanković, šef vladinog Koordinacionog tela za tri opštine juga Srbije, sastao se juče sa predsednicima opština Preševo i Bujanovac, ali i sa političkim predstavnicima Srba u Bujanovcu

Prema Arsićevim rečima, situacija u opštini je stabilna:

„Ne može Jonuz Musliju svojim izjavama da naruši ni političku stabilnost ni bezbednost. Njemu su predstavnici ambasade SAD, u prisustvu svih lokalnih političara pre nekoliko godina rekli da nema promena granica i da ovo nije istočno Kosovo“, kaže Arsić.

Ni Musliju, nastavlja on, ne veruje u ono što priča.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *