UG “Srbija u pokretu” : Sutra razgovor sa Fatmirom Hasanijem

BUJANOVAC, 11. jun 2017. –  Bujanovačke volonterke Udruženja građana „Srbija u pokretu“ i narodni poslanik u Skupštini Srbije Fatmir Hasani, sutra će u maloj sali Doma kulture „Vuk Karadžić“ u Bujanovcu razgovarati o ekologiji. Razgovor će  biti fokusiran na Bujanovačko jezero, jedan od simbola opštine i potencijalno turističko mesto. Početak  dijaloga kojeg volonterke organizuju u akciji „Biram koga biram“, zakazan je za 11 časova.

  • Cilj nam je da se izgradi odnos između poslanika iz Narodne skupštine Republike Srbije i građana. Stoga, za svakog poslanika smo pripremili po jednu temu za koju su građani opštine Bujanovac u anketi rekli da su od velike važnosti za našu zajednicu. Još neke teme o kojima ćemo razgovarati sa ostalim poslanicima su velika stopa nezaposlenosti, psi lutalice, rad na crno – ističu iz UG “Srbija u pokretu”.

Volonterke ovog udruženja  pozivaju sve zainteresovane da sutra dođu u Dom kulture i svojim učešćem u ovoj akciji pokažu poslanicima “da nam je zaista bitno da se reše ovi problemi”.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *