Mitrović: Potpredsednici odbora SNS razrešeni zbog prezauzetosti

BUJANOVAC, 14. jun 2017.-Nenad Zafirović, Dalibor Kostić i  Dejan Mihajlović zarzrešeni su funkcija potpredsednika Opštinskog odbora SNS zbog prezauzetosti u profesionalnom životu, kaže za Bujanovačke Nenad Mitrović, šef bujanovačkih naprednjaka i narodni poslanik.

Mitrović dodaje da u stranci nema nesporazuma i da je ovo jedini razlog promena.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bujanovac je tokom prošlog vikenda razrešio trojicu  potpredsednika na predlog predsednika Mitrovića,koji objašnjava da je cilj ovog poteza jačanje stranke na lokalu.

-Nenad Zafirović je direktor „Bivode“, Dalibor Kostić je angažovan u Upravnom odboru „Jumka“, a Dejan Mihajlović radi u advokatskoj kancelariji i sprema pravosudni ispit. Zbog toga nisu mogli da se dovoljno posvete stranačkom radu.

Kad su birani za potpredsednike nisu  imali profesionalne obaveze koje imaju sada. Oni nisu imali primedbe na ovakvu odluku Opštinskog odbora. Naravno i dalje računamo na njih, da svoje profesionalno i političko znanje upotrebe za angožovanje i rad  stranačkog odbora – kaže Mitrović.

On očekuje da će novi potpredsednici biti izabrani završetkom procesa obnove partijske članarine, do kraja ovog ili u prvoj nedelji idućeg meseca.

Jedan od smenjenih potpredsednika, Nenad Zafirović, nije želeo da komentariše ovu odluku.




One thought on “Mitrović: Potpredsednici odbora SNS razrešeni zbog prezauzetosti

  1. Krševački Tito

    Istorija se ponavlja, čim se oseti ugroženo nahuška botove i smeni odredjene ljude, Zafirović je bio na službenom putu. On se uvalio na tri državne plate, a jadan nije sposoban ni za jednu, polupismena bagra, ali ko nam je kriv…

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *