Ekonomski fakultet: Još 36 mesta za brucoše

BUJANOVAC, 28.jun 2017. – U prvom konkursnom roku za upis u prvu godinu osnovnih studija na odeljenju subotičkog Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu prijavila su se 54 svršena srednjoškolca.

Oni će 30. juna, sa početkom u 10 časova polagati prijemni ispit iz dva odabrana, od pet ponuđenih nastavnih predmeta.

Upis novoprimljenih studenata biće obavljen 11. i 12. jula.

Po rečima Stevice Divnića, rukovodioca studentske službe Ekonomskog fakulteta u Subotici, preostalih 36 slobodnih budžetskih mesta trebalo bi da bude popunjeno u produženom upisnom roku.

Ek.-Fak.

– Zainteresovane kandidate koji žele da studiraju na odeljenju Ekonomskog fakuleta u Bujanovcu, a koji se nisu prijavili za polaganje prijemnog ispita u prvom konkursnom roku školske 2017./2018. godine, svoju dokumentaciju mogu da predaju u produženom roku do 14. jula 2017. godine.

Na taj način konkuriišu na preostalih 36 slobodnih budžetskih mesta. U produženom roku prijemni ispit će biti organizovan 17. jula 2017. godine, a upis će biti završen najkasije do 20. jula 2017. godine – saopšteno je “Bujanovačkim” iz studentske službe ove visokoškolske obrazovne ustanove.

Svih 90, konkursom predviđenih, brucoških mesta na odeljenju u Bujanovcu rezervisano je za bužetske studente, koji će se obrazovati na novom studijskom program, računovodstvo i revizija.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *