OŠ „BRANKO RADIČEVIĆ“: Bujanovački osmaci među najboljima u Srbiji na maloj maturi

Trudimo se da im nastavu učinimo zanimljivijom, da nešto što im nije dostupno kod kuće vide u školi. Da to što je savremeno primenimo i da kroz taj vid savremene nastave su daleko motivisaniji“, kaže za RTS Slađan Petrović, učitelj u O.Š.“Branko Radičević“

BUJANOVAC, BEOGRAD, 30. jun 2017. – Osmaci bujanovačke OŠ „Branko Radičević“ među najboljima su u Srbiji uradili završni ispit za upis u srednju školu, prenosi RTS.

Prema podacima Ministarstva prosvete, na završnom testu osnovci iz Pčinjskog, Nišavskog i Raškog okruga su postigli najbolje rezultate, posebno učenici iz nerazvijenih opština.

U Pčinjskom okrugu supervizori nisu otkrili nepravilnosti. Među najboljima su već godinama i đaci iz osnovne škole „Branko Radičević“ u Bujanovcu.

djusa

Učenje po savremenim metodama: Slađan PetrovićOsnovna škola „Branko Radičević“ ima 1.200 đaka, Roma i Srba. Već na početku školovanja, učitelji ih motivišu da uče koristeći u radu savremena nastavna sredstva.

Trudimo se da im nastavu učinimo zanimljivijom, da nešto što im nije dostupno kod kuće vide u školi. Da to što je savremeno primenimo i da kroz taj vid savremene nastave su daleko motivisaniji“, kaže za RTS Slađan Petrović, učitelj u O.Š.“Branko Radičević“ u Bujanovcu.

Kad god se sretnemo sa direktorima srednjih škola, imaju samo reči hvale o svakom našem učeniku“, kaže za RTS Gordana Zlatković, direktorka O.Š.“Branko Radičević“ u Bujanovcu.

goca

O našim đacima samo reči hvale: Gordana Zlatković

 

Završni test u Pčinjskom okrugu polagalo je više od 2000 đaka i postiglo bolje rezultete od prošlogodišnjih. Supervizori u svojim izjavama nisu ukazali da je bilo nepravilnosti.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *